In het verkeerde keelgat schieten

Spreekwoorden met overeenkomstige trefwoorden. Die meest hazen schiet eet er minst. Hij schiet onder iemands duiven. Hij schiet met zilveren hagel. Een blinde schiet soms wel eens een kraai. Met het verkeerde been uit bed stappen. Aan het verkeerde adres zijn. Hij heeft het bij het verkeerde eind. Hij zit aan het verkeerde eind van het touw.

Webin het rond; in het slechtste geval; in het slop; in het slop raken; in het spel komen; in het stof bijten; in het teken staan van; in het teken van; in het veld brengen; in het verkeerde .

WebLees alle spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden met het woord - Dat schiet hem in het verkeerde keelgat - op Ensie.

WebTranslations in context of "verkeerde keelgat schieten" in Dutch-English from Reverso Context: Dat kan iemand in het verkeerde keelgat schieten. Translation Context .

WebTranslation for 'in het verkeerde keelgat schieten' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. royalblossom.nl arrow_drop_down royalblossom.nl - Online dictionaries, .

WebTranslations in context of "verkeerde keelgat schiet" in Dutch-English from Reverso Context: De rest doet daar niet zoveel voor onder met uitzondering van het reggae .

Webin het verkeerde keelgat schieten pronunciation in Dutch [nl] in het verkeerde keelgat schieten pronunciation Pronunciation by hertogh (Female from Netherlands) 0 votes .

WebJul 18,  · Hij had dat binnen gekregen – zonder daar erg in te hebben – bij het spuiten met een flesje mondspray. Wat op een mri-scan eerst nog een tumor had geleken, .

WebContextual translation of "verkeerde keelgat" into English. Human translations with examples: wrong, throat, wrong island, misconnection, defect in the smell.

WebFeb 17,  · Die woorden schieten in het verkeerde keelgat van de CDA-minister. Woonminister Hugo de Jonge noemt de uithalen van de coalitiepartij VVD over zijn .

WebDe beelden van een lachende Lil Kleine schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Facebook. E-mail ili telefon: Lozinka: Zaboravili ste račun?

Registriraj se. .

WebSep 18,  · “@RoelKelder @danielgillissen @ndnl Het lijkt mij in het verkeerde keelgat te schieten. Ik kan het abo bijna niet betalen, heb digi+royalblossom.nl Zou dolgraag 6 dgn .

WebDe beelden van een lachende Lil Kleine schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Facebook. Emaili ose telefoni: Fjalëkalimi: Ke harruar llogarinë? Regjistrohu. .

Webin het verkeerde keelgat Dutch English. English Spanish German French Italian Portuguese Japanese schieten in het verkeerde keelgat - go down the wrong pipe - .

WebDe reclameborden schieten bij vooral de SGP in het verkeerde keelgat.

WebDe reclameborden schieten bij vooral de SGP in het verkeerde keelgat. Facebook. ईमेल या मोबाइल.

WebUdtaleguide: Lær hvordan man udtaler in het verkeerde keelgat schieten på hollandsk med indfødt udtale. Oversættelse og udtale af in het verkeerde keelgat schieten.

WebDe beelden van een lachende Lil Kleine schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

WebDe reclameborden schieten bij vooral de SGP in het verkeerde keelgat. Facebook. E-mail sau telefon: Parolă.

WebDe reclameborden schieten bij vooral de SGP in het verkeerde keelgat. Facebook. Електронна адреса або номер телефону.

WebOct 17,  · “De steunbetuigingen onder #jesuisnos schieten @EvaVlaar in het verkeerde keelgat, zo vertelt zij in @WNLOpiniemakers. Laten we eens naar Eva .

WebMay 5,  · Rokende sterren bij Met Gala schieten donateurs in verkeerde keelgat. Bestuursleden en sponsors van het Metropolitan Museum of Art in New York zijn .

WebDe beelden van een lachende Lil Kleine schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Facebook. Helbide elektronikoa edo telefonoa: Pasahitza: Kontua ahaztu duzu? .

Web21 hours ago · Als ze vervolgens wel erg lang wegblijft, besluit Lucia een kijkje te nemen. Tot haar grote verbazing staat Caithlin tosti’s voor zichzelf te bakken in de keuken. Dat .

WebFeb 16,  · “Jij hebt ‘nog’ een goed geheugen” of “Jij ziet er ‘nog’ goed uit”: vaak goedbedoelde complimenten die met het ouder worden bij Greta in het verkeerde .

WebFeb 20,  · Moeten wachten op duidelijkh­eid tot na de verkiezing­en van kan bij de boeren ook wel eens in het verkeerde keelgat schieten. Bovendien wachten diezelfde .

Web2 hours ago · Dat schoot bij manlief Will Smith nou net even in 't verkeerde keelgat. Hij haastte zich naar het podium en sloeg 'm in 't gezicht. Je ziet het inmiddels beruchte .

WebFeb 21,  · De opmerking ‘Je bent tenslotte al 21 keer verhuisd, dus je hebt je koffers en dozen waarschijnlijk steeds klaar staan’, dat is niet zo’n handige opmerking en volgens .

Webin het veld brengen. in het verkeerde keelgat schieten. in het verlengde liggen van. in het verlengde van. in het verschiet.

in het vervolg. in het vizier. in het vlees. in het voordeel van.

Webin het verkeerde keelgat schieten (also: beledigen, grieven, krenken, affronteren, verongelijken) volume_up. offend {vb} Context sentences. Dutch English Contextual examples of "keelgat" in English. These sentences come from external sources and may not be accurate. royalblossom.nl is not responsible for their content.

Webin het verkeerde keelgat schieten (ook: beledigen, grieven, krenken, affronteren, verongelijken) volume_up. offend {ww.} Voorbeeldzinnen.

Dutch English Contextuele voorbeelden van "keelgat" in Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. royalblossom.nl is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.

WebDec 10,  · Het is mogelijk dat er toch voedsel in de longen terechtkomt. Dit kan gebeuren als u: niet voelt dat er eten en drinken ‘het verkeerde keelgat’ in gaat; moeite heeft met hoesten of als u niet meer kunt hoesten. Wat doe je bij een ernstige verslikking? Verslikking. Bel of laat bellen.

Laat het slachtoffer met verslikking vooroverbuigen.

WebJan 20,  · Nieuwe parkeerregels schieten in verkeerde keelgat bij rolstoelgebruikers: “Zo wordt onze vrijheid nog meer beknot” Maar die maatregel schiet bij heel wat personen met een beperking in het.

WebWaarom zeggen we dat, wanneer je aan het eten bent, iets in je verkeerde keelgat schiet, terwijl we maar 1 keelgat hebben? Want we hebben namelijk 1 keelholte (keelgat) en 1 luchtpijp. Verwijderde gebruiker. 12 jaar, 8 maanden geleden in: .

WebOct 17,  · Uitdrukkingen en gezegden Het kan een gevolg zijn van een allergie, uit de hand gelopen verkoudheid of verslikking, waardoor een stukje voedsel in het verkeerde keelgat terechtkomt. Het vaakst is de oorzaak bacterieel, waardoor behandeling met antibiotica (die bacteriën doden) bijna standaard is.

Wat betekent in nood?

WebFeb 16,  · 16 Feb “Jij hebt ‘nog’ een goed geheugen” of “Jij ziet er ‘nog’ goed uit”: vaak goedbedoelde complimenten die met het ouder worden bij Greta in het verkeerde keelgat schieten.

En dus wil ze, als jarige, een stem geven aan plussers. Een actief en gezond leven Greta: “Ik heb altijd een interessant en bruisend leven gehad.

Web21 hours ago · Als ze vervolgens wel erg lang wegblijft, besluit Lucia een kijkje te nemen. Tot haar grote verbazing staat Caithlin tosti’s voor zichzelf te bakken in de keuken. Dat Caithlin op haar dooie gemak aan het eten is, terwijl de andere leerlingen zich buiten in het zweet werken, schiet bij Lucia in het verkeerde keelgat.

WebKwaliteit controleren van de mest, als deze te oud (na 2 weken) is halen wij het niet op. Dit kan natuurlijk in het verkeerde keelgat schieten bij de verantwoordelijke van de manege; Werktijden: je start rond , deze chauffeurs werken ca.

12 uur per dag;.

Web1 day ago · Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Laporta. Tijdens een persmoment, waar voor de media overigens geen mogelijkheid was om vragen te stellen, haalt hij dan ook flink uit.

WebFeb 18,  · De reactie van Red Bull Racing op de gebeurtenissen in Abu Dhabi schoten bij de Britten in het verkeerde keelgat, zo moet Chandhok toegeven. "Als ze uit Abu Dhabi waren gekomen en hadden gezegd: 'we hebben geluk gehad, maar het had niets met ons te maken.

We hebben de regels niet opgelegd, we hebben gewoon onze race .

Web2 hours ago · Dat schoot bij manlief Will Smith nou net even in 't verkeerde keelgat. Hij haastte zich naar het podium en sloeg 'm in 't gezicht. Je ziet het inmiddels beruchte moment onderaan dit artikel.

WebFeb 20,  · Moeten wachten op duidelijkh­eid tot na de verkiezing­en van kan bij de boeren ook wel eens in het verkeerde keelgat schieten. Bovendien wachten diezelfde boeren ook op de Europese landbouwsu­bsidies en die blijven voorlopig in de diepvries tot er een stikstofak­koord is.

Dat het de N-VA is die die koppeling maakt en niet CD&V is een.

Web2 days ago · Fors hogere parkeerta­rie­ven voor vergunning­hou­ders schieten Utrechters in verkeerde keelgat: ‘Melkkoe’ De parkeertarieven voor vergunninghouders schieten in het nieuwe jaar omhoog.

WebFeb 21,  · De opmerking ‘Je bent tenslotte al 21 keer verhuisd, dus je hebt je koffers en dozen waarschijnlijk steeds klaar staan’, dat is niet zo’n handige opmerking en volgens mij schiet het ook in het verkeerde keelgat bij Wilfred. Francois vindt het allemaal wel erg snel gaan. Alles wat snel stijgt, valt ook snel.

WebZo dreigt de resolutie in het verkeerde keelgat te schieten bij onze publieke opinie en onze nationale parlementen, die zullen vinden dat het Europees Parlement altijd vraagt om méér. Or, la résolution risque d'être mal interprétée par nos opinions publiques et nos parlements nationaux, qui considéreront que le Parlement européen.

WebFeb 20,  · De ontvangst van de minister en Dleider met brandende fakkels schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Premier Rutte noemt het opwachten van minister Kaag "volstrekt onacceptabel".

WebJul 18,  · Maar vooral zijn het pindanootjes die nogal eens in het verkeerde keelgat schieten. Redactie , Laatste update: , Bron: eindhovensdagblad. Nee, de Tilburgse longarts Fernand Palmen keek gisterochtend niet raar op van het verhaal van Paul Vesters in deze krant. De vijftigjarige Dongenaar .

WebDe afgelopen tijd valt me wat op. Adviezen, diagnoses en meetresultaten van zorgprofessionals schieten nog weleens in het verkeerde keelgat.

Zo wordt het consultatiebureau al consternatiebureau genoemd. Ik zie moeders die beledigd zijn omdat hun kind als ‘boven de curve’ wordt omschreven wat ze vrij vertalen naar ‘te dik’.

Webin het verkeerde keelgat schieten. woede, irritatie of verontwaardiging opwekken. de (z'n) oren laten hangen naar (iemand of iets) te slaafs volgen. een graantje meepikken. delen in een bepaald voordeel. aan de kaak stellen. aan iedereen laten zien dat iets verkeerd is; iets hekelen. hoge ogen gooien.