Maanden in het frans

Web12 rows · in oktober. en novembre. in november. en décembre. in december. Franse woordenschat. Pagina 4 van 8.

Web15 rows · januari in het Frans: janvier: februari in het Frans: février: maart in het Frans: mars.

WebDe maanden van het jaar - Les mois de l´année. Talennet Frans. Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten van Frankrijk, de Franse cultuur en de .

Web12 rows · maanden in het Nederlands maanden in het Frans; januari: janvier: februari: février: maart.

WebMar 24,  · Hieronder vind je de maanden in het Frans, leuke oefeningen daarbij en je kunt de uitspraak beluisteren. janvier = januari. février = fabruari. mars = maart. avril = .

WebDit artikel geeft een overzicht van tijdsaanduidingen in het Frans. Ook dagen en maanden worden behandeld, want vanzelfsprekend is het erg handig als je ook deze snel kunt .

WebFrans Spaans Italiaans; januari: Januar: January: janvier: enero: gennaio: februari: Februar: February: février: febrero: febbraio: maart: März: March: mars: marzo: marzo: april: April: .

WebLink naar woordenlijsten en pdf: royalblossom.nl materiaal en informatie voor het leren van Frans v.

WebStep 1, Leer de namen van de maanden. [1] X Bron januari: janvier februari: février maart: mars april: avril mei: mai juni: juin juli: juillet augustus: août september: septembre .

WebMay 8,  · Lundi is gebaseerd op Luna, de oude Romeinse maangodin; mardi is de dag van Mars, de oude Romeinse god van de oorlog; mercredi is vernoemd naar Mercurius, .

Webseptember tot en met december. Deze namen zijn afgeleid van de Latijnse woorden voor zeven, acht, negen en tien: septem, octo, novem en decem. Deze maanden waren .

Webelke donderdag. tous les vendredis. elke vrijdag. tous les samedis. elke zaterdag. tous les dimanches. elke zondag. Franse woordenschat.

Pagina 3 van 8.

WebDe maanden van het jaar in het Frans Janvier ———-> Januari Février ———-> Februari Mars ———-> Maart April ———-> April Mei ———-> Mei Juni ———-> Juni Juillet .

Web#frenchwithvincent royalblossom.nl LE MEILLEUR ENDROIT POUR APPRENDRE LE FRANCAISDécouvrez ma plateforme qui vous propose des milliers .

WebVoorbeelden van het gebruik van Maanden in een zin en hun vertaling. Twee maanden later kreeg ik er nog een, Deux mois plus tard, j'en ai reçu un. Ze heeft zes maanden, .

WebJacob a passé des mois à l'hôpital avant d'être transféré dans une clinique. Behandeling betekent operaties, chemo, maanden in het ziekenhuis. Un traitement voudrait dire: .

WebFeb 21,  · De dagen van de week, geografische termen, talen, nationaliteiten en zelfs religies zijn bijna altijd hoofdletters in het Engels, maar zelden in het Frans. De tabel .

WebMar 24,  · Hieronder vind je de maanden in het Frans, leuke oefeningen daarbij en je kunt de uitspraak beluisteren. janvier = januari. février = fabruari. mars = maart. avril = april. mai = mei. juin = juni. juillet = juli. août = augustus.

WebVertalingen van de maandnamen in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Menu. Buitenland; Tijdseenheden in 6 talen; Briefindeling Engelse brief; Meer Taal; Maandnamen in 6 talen. Home > Taal > Buitenland > Maandnamen.

Maandnamen. Nederlands Duits Engels Frans Spaans Italiaans; januari: Januar: January: janvier: enero: gennaio.

WebVoorbeelden van het gebruik van Maanden in een zin en hun vertaling. Twee maanden later kreeg ik er nog een, Deux mois plus tard, j'en ai reçu un. Ze heeft zes maanden, een jaar, als ze mazzel heeft. Elle a six moi à vivre, un an si elle a de la chance.

Ja, en zes maanden later trouwde zij met haar captain.

WebOp jezelf Frans leren. Leer snel een nieuwe taal met gratis lessen. Onze hele woordenschat wordt uitgesproken door moedertaalsprekers. Les 7 Maanden van het jaar. Les 8 Nummers 1 tot met Les 9 Nummers 11 tot en met Les 10 Nummers 21 tot en met Les 11 Nummers 10 tot en met

WebDe getallen 0 tot in het Frans Ontdek hoe je elk nummer tot biljoen in het Frans zegt. Frans. Getallen. Franse Getallen 0 - Vul een getal bij het linker veld of een getal bereik bij beide velden in om de Franse woorden ervoor te weergeven. Getal Frans Uitspraak: 0: zéro: 1: un: 2: deux: 3: trois: 4: quatre: 5.

WebDe laatste maand van het jaar, december, werd gevolgd door een naamloze winterperiode. Deze twee maanden kregen in de zevende eeuw voor Christus de namen januari en februari. Later werd januari de eerste maand van het jaar. januari Genoemd naar Janus, de god van doorgangen, poorten en in- en uitgangen, ook in de tijd.

WebDragen op de rug Dragen op de rug is enkel aangeraden voor kinderen hun hoofdje al zelf overeind kunnen houden (vanaf ongeveer 6 à 12 maanden, afhankelijk van het draagsysteem).

Le portage dorsal Le portage dorsal est recommandé pour les enfants qui peuvent déjà soutenir leur tête seuls (environ 6 à 12 mois selon le système de portage).

WebInvuloefening op woordenschat over de dagen en maanden in het Frans (Score -/-) 8 Weer, seizoenen en windrichtingen in het Frans [0/4] Ik heb een Master's Degree in het Frans als vreemde taal (Bac +5) en een lerarenwedstrijd, ik geef momenteel les in een beroemde academie en biedt ook tutoring door de webcam.

WebIl est une heure. (Het is één uur.) Opgepast! Als de eenheid van het uur meer dan één is, schrijf je "uur" in het meervoud (drie uur = trois heures): Il est trois heures. (het is drie uur.) Let op! "Heure" kan nooit worden weggelaten, tenzij je wilt zeggen dat het middag of middernacht is (meer daarover later in de les).

WebVertalingen van het uitdrukking GEDURENDE DE TWEE van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "GEDURENDE DE TWEE" in een zin met hun vertalingen: bij deze dieren te beschrijven gedurende de twee komende jaren.

WebVertalingen van het uitdrukking VERBLIJFSPERIODE VAN DRIE MAANDEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "VERBLIJFSPERIODE VAN DRIE MAANDEN" in een zin met hun vertalingen: Bovendien handhaaft de Raad de verblijfsperiode(van drie maanden) gedurende welke een EU-burger.

WebHier heeft de natuur het voor het zeggen. Geniet van dit korte filmpje en bedenk wat jij voor de natuur kan doen. Frans Lubbers’ Post Frans Lubbers Actief voor water, klimaat en natuur.

Specialties biodiversiteit en klimaatneutraal. 9h.

WebMaanden van het jaar Onderwijscadeau K subscribers Subscribe K views 5 years ago Handig liedje om snel de maanden van het jaar te leren. Kijk voor akkoorden op de website! Tekst, muziek.

WebThis interactive task titled - Qu'est-ce qu'on fait aujourd'hui? - is part of a sequence of French activities from Languages Online. These activities focus on Days and Months.

A corresponding printable worksheets is also available.

WebHelaas, het werkwoord of de werkwoordsvorm frans staat niet in onze database. Tip 1: Als u een samengesteld Nederlands werkwoord probeert te vervoegen, geef dan het gehele werkwoord op. (bv. onderuitgaan) ipv. ging onderuit. Tip 2: Als het een ongebruikelijk werkwoord is vervang dan de eerste letter zodat een gebruikelijke werkwoord ontstaat.

WebVertaling van "stage lopen" in Frans. ww. Ze zou deze zomer ergens stage lopen. Elle était censée bosser cet été, faire un stage. Daarvoor moest ze niet alleen stage lopen in een apotheek, maar ook in een onderzoekslaboratorium. Pour obtenir ce master, elle a dû faire un stage dans une pharmacie mais aussi dans un laboratoire de recherche.

WebIn dit artikel lees je alles over hoe je in het Frans moet tellen! Getallen onder de Het is belangrijk om in het Frans de getallen onder de 20 uit je hoofd te leren, je ziet dat je die bij alle andere getallen onder de vaak herhaalt.

Zo wordt 33 bijvoorbeeld gebruikt als 30+3, 74 als 60+14, en 97 als 4×20+

WebVertalingen van het uitdrukking TIJDENS DE VOLGENDE MAANDEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "TIJDENS DE VOLGENDE MAANDEN" in een zin met hun vertalingen: de volgende problemen te .

WebStel je voor: je bent in Brussel en een Franse toerist zoekt de weg naar het Musée Magritte. Hij vraagt je: ‘Est-ce que vous savez où se trouve le musée Magritte s’il vous plaît?’.Jij weet niet waar het museum zich bevindt, maar overdonderd door het Frans stamel je enkel snel: ‘Non!’.Je bent namelijk vergeten hoe je nu weer precies een ontkennende zin vormt in .

WebMaanden in het Frans; janvier januari: février februari: mars maart: avril april: mai mei: juin juni: juillet juli: aout/août augustus: septembre september: octobre oktober: novembre november: décembre december: Noors Maanden in het Occitaans; genièr januari: febrièr.

WebOp jezelf Frans leren. Leer snel een nieuwe taal met gratis lessen. Onze hele woordenschat wordt uitgesproken door moedertaalsprekers. Les 7 Maanden van het jaar. Les 8 Nummers 1 tot met Les 9 Nummers 11 tot en met Les 10 Nummers 21 tot en met Les 11 Nummers 10 tot en met

WebApr 9,  · Je leert met je hoofd én werkt met je handen! Meer informatie! Cijfer in het Frans. Kijk in het Bestand of kijk hieronder voor de cijfers! helemaal goed want heb het aan mijn docent gevraagd. 0 = zero. 1 = un / une.

WebNov 19,  · In dit leermiddel vind je de maanden van het jaar in het Frans. De monsters van ClassDojo vrolijken de kaartjes op. Downloadbaar lesmateriaal (11) Leerkracht Bron Kalender: Datum in het Frans Document met de dagen, de seizoenen en de maanden.

Kan aan het.

WebVertalingen van het uitdrukking TIJDENS DE VOLGENDE MAANDEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "TIJDENS DE VOLGENDE MAANDEN" in een zin met hun vertalingen: de volgende problemen te .

WebVertaling van "Invoegen" in Frans. ww. In het dialoogvenster is de knop Invoegen geselecteerd. Dans la boîte de dialogue, le bouton Insérer est sélectionné. Schakel het selectievakje Invoegen als dynamisch element in. Activez la case à cocher Insérer en tant qu'élément fluide. Invoegen, dupliceren, bijwerken en verwijderen van.

Web12 maanden van het jaar. RT. Home / Rekenmachines / Tijdrekenmachines /Maanden van het jaar Maanden van het jaar Lijst met maanden van het jaar # Naam maand Dagen in maand; 1: januari dagen: 2: februari: 28 dagen (gewoon jaar) 29 dagen (schrikkeljaar *) 3: maart: 31 dagen: 4: april: 30 dagen: 5: Mei: 31 dagen: 6: juni dagen: 7.

WebVertaling van "de heide" in Frans. Weet u of het vee op de heide Savez-vous si le bétail qui paît sur la lande Er is vanavond veel mist op de heide. Y a du brouillard sur la lande, ce soir. Het is gelegen in een landelijke omgeving nabij bossen, de heide en de prachtige 's-Gravelandse buitenplaatsen. Il est situé dans une zone rurale.

WebIn dit bestand vind je alle straatnamen van Brussel in het Nederlands en in het Frans: Straatnamen Brussel. Accueil; Contact; Agenda. Elèves; Parents; Rubriques. Projets et règlements; Inscriptions 1ère; Inscriptions 2ème à 6ème; Options / Intentions pédagogiques / Immersion; Notre école au quotidien; Ressources pédagogiques.

WebHier heeft de natuur het voor het zeggen. Geniet van dit korte filmpje en bedenk wat jij voor de natuur kan doen. Frans Lubbers’ Post Frans Lubbers Actief voor water, klimaat en natuur.

Specialties biodiversiteit en klimaatneutraal. 9h.

WebVertalingen van het uitdrukking GEDURENDE TWEE BEHANDELINGSCYCLI van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "GEDURENDE TWEE BEHANDELINGSCYCLI" in een zin met hun vertalingen: de te behandelen aangedane plaats gedurende twee behandelingscycli van elk 2 weken gescheiden.

WebVertalingen van het uitdrukking HET IS AL DRIE MAANDEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van "HET IS AL DRIE MAANDEN" in een zin met hun vertalingen: Het is al drie maanden.

Webmoderne vreemde talen. In de basisschool betekent dat de aanzet voor het leren van het Frans. Zowel in de Belgische als Europese context is het vlot, communicatief beheersen van de Franse taal door de inwoners van Vlaanderen een absolute meerwaarde. De finaliteit van het vreemdetaalonderwijs is dat de gebruikers in staat zijn in die taal te.